Juventus teatas, et Šulskis tundis koroonaviiruse sümptomeid, misjärel ta eraldati meeskonnast vastavalt turniiri "koroonamulli" reeglitele. Hiljem sõitis korvpallur ära Leetu ja seejärel diagnoositi tal ka koroonaviirus. Mängija tunneb end klubi teatel hästi.

Šulskis mängis Tallinna turniiril esmaspäeval, kui Juventus alistas Kapfenbergi Bullsi 90 : 68. Eilses poolfinaalis Bambergiga leedulane enam kaasa ei teinud.

Kalev/Cramo mänedžeri Ramo Kase sõnul saadeti üks Juventuse mängija (keskmängija Norbertas Giga) koju tagasi kohe pärast Eestisse saabumist. Väidetavalt olnud tegemist alles Eestis olles haigestunud Šulskise toakaaslasega. „Seoses haigestumistega on Juventuse meeskonna liikmeid iga päev testitud. Rohkem positiivseid proove pole ette tulnud," rääkis Kask.

Praeguse seisuga ei tohiks homse otsustava mängu toimumist miski takistada. Kalev/Cramo sai turniiri korraldamiseks valitsuselt eriloa. See tähendab, et kui meeskonnas keegi haigestub, siis ta isoleeritakse, kuid ülejäänud meeskond saab mängimisega jätkata.

FIBA reeglite järgi võiks probleeme tekkida siis, kui haigestuks nii palju leedulasi, et nad ei suuda täita selles sarjas kohustuslikku oma mängijate kvooti. Kuna Juventuses on aga vaid kaks leegionäri, pole seda vaja karta.

Kalev/Cramo ja Juventuse finaalis on kavas reedel Saku Suurhallis kell 19. Delfi TV teeb euromängust ka otseülekande. Mäng on nähtav tellijatele, lisaks saab eraldi teha ostu vaid otseülekande vaatamiseks (3,49 eurot). Sellega saab vaadata otseülekannet, teisi tasulisi artikleid sellega lugeda ei saa. Tellimust saab vormistada siit.