Ott Tänak sai Hyundai meestest Kreekas teise koha, ent võit rändas Kalle Rovanperäle (Toyota) ja kolmas koht tema tiimikaaslasele Sebastien Ogier'le. Tehniliste probleemide tõttu juba reedel kõrgest mängust langenud Neuville leppis kaheksanda kohaga. Ka kolmas Hyundai sõitja Dani Sordo ei saanud sedapuhku Toyotadele vastu, teenides neljanda koha.

Nii kasvatas Toyota meeskondlikus arvestuses edu Hyundai ees 57 punkti peale. Ka sõitjate arvestuses tegi suure sammu tiitli suunas Ogier, kes edestab 44 punktiga Elfyn Evansit ja 50 silmaga Neuville'i.

"See oli kaugel sellest rallist, mida ootasime," sõnas Neuville DirtFishile. "Üldiselt tundub, et kõik kolm autot olid veidi maas. Isegi punktikatsel noppis Toyota kolm esimest kohta."

"Paistab, et oleme mõlemad tiitliheitlused kaotanud," tõdes kogenud belglane. "Meil pole põhjust praegu millegi üle õnnelik olla. Teadsime, et pole võimelised sel nädalavahetusel võidu eest heitlema, aga neljas koht oleks olnud realistlik. See oleks jätnud ka tiitliheitluses veidi suuremad lootused."

"Paraku nii ei läinud," jätkas ta. "Olukord on raske, aga me ei anna alla. Naudin jätkuvalt autoga võistlemist ja saan seda veel mõned aastad teha."

Autoralli MM-sari jätkub 1.3. oktoobrini toimuva Soome MM-ralliga.