Škoda Fabia Rally2-ga sõitva Lidholmiga juhtus õnnetus enne eilse võistluspäeva viimast kiiruskatset. Sinna suundudes sõitis talle kitsal linnatänaval pargitud autode tagant ootamatult vastu üks masin ning soomlane pidi kokkupõrke vältimiseks tegema kiire manöövri. Ta sõitis esirattaga vastu äärekivi, mille tulemusena purunes masina parem esirehv ja roolivõll.

Lindholm suutis koos oma kaardilugeja Reeta Hämäläineniga ära vahetada nii roolivõlli kui rehvi, kuid kuna nad jäid kiiruskatse starti hiljaks kümme minutit, määrati neile minuti ja 40 sekundi suurune ajatrahv.

See kukutas 25-aastase soomlase kõrgest konkurentsist välja. Enne seda katset olid nad olnud neljandal kohal ja kaotanud liidrile Yohan Rosselile vaid 34,8 sekundiga.

"Sõitsin üle tänava. Vastassuunavööndisse olid pargitud autod, mille tagant sõitis ootamatult kohalik juht meie sõidurajale. Kokkupõrke vältimiseks pidin põiklema tänava äärde. Seal olnud äärekivi purustas roolivõlli ja esirehvi. Saime oma auto parandatud ja sõitsime ka viimase katse läbi, kuid WRC3 klassi võitmisega pole meil enam midagi pistmist," sõnas pettunud Lindholm.