Brasiillastele määratud keeld kehtib 10.-14. septembrini. Karistada said Alisson Becker, Fabinho, Roberto Firmino (kõik Liverpool), Ederson Moraes, Gabriel Jesus (mõlemad Manchester City), Thiago Silva (Londoni Chelsea), Fred (Manchester United) ja Raphinha (Leeds United).

Antud ajaperioodi jooksul seisab Liverpooli ja Leedsi vahel aset Premier League’i kohtumine. ManCity peab oma tähtedeta hakkama saama matšis Leicester City’ga. Thiago Silva jääb aga eemale Premier League’i mängust Aston Villaga ja Meistrite liiga kohtumisest Peterburi Zenitiga. Fred vaatab kõrvalt matše Newcastle Unitedi ja Berni Young Boys’iga.

Lisaks anti teada, et samasugune keeld määrati Wolverhamptoni Wanderersi mehhiklasest ründajale Raul Jimenezele ja Newcastle Unitedisse kuuluvale Paraguay koondise mängijale Miguel Almironile.

Sarnase keelu oleks võinud määrata ka Evertonis pallivale brasiillasest ründajale Richarlisonile, kuna ka tema ei liitunud koondisega. Brasiilia alaliit palus aga FIFA-l ründajat säästa, kuna ta käis suvel koondisega Tokyo olümpiamängudel.

Vastavalt FIFA reeglitele peavad klubid jalgpallurid ametlikelt mängupäevadel koondiste juurde lubama. Inglismaa tipptiimid ei tahtnud sel korral mitmeid mängumehi koondiste juurde aga lubada, kuna koroonaviirusega seotud olukorra tõttu oleks neil naastes tulnud jääda karantiini. Brasiilia on Suurbritannia jaoks nö punane riik, kust naastest peab jääma eneseisolatsiooni.