Eesti võrkpallikoondis pühkis koduse EM-finaalturniiri avamängu kaotuse (1:3 Lätile) peast ja alistas teises mängus Slovakkia 3:2 (-25, -22, 18, 14, 13). Venno tõi meeskonna resultatiivseimana 22 punkti, lüües 40-st tõstest maha 16 (40%), serviässasid kogunes tal 6. Serviässade üldskoor jäi Eesti kasuks 8:1, otse pallingult tõid ühe punkti ka Teppan ja Kristo Kollo.

Viimati mängis Venno nurgaründaja kohal 2018. aastal, kui Eesti võitis Tšehhis Euroopa Kuldliiga.

Millal teada said, et pead positsiooni vahetama?

Kui teises geimis välja võeti, siis treener ütles, et järgmises geimis olen nurgas. Olime sellest ka varem trennis rääkinud. Öeldi, et kui vaja, siis vangerdame. Ma vastasin, et mul pole selle vastu midagi. Kui vaja, võin ka seal mängida.

Mis siis reaalselt väljakul muutus?

Suutsime oma servi rohkem peale suruda. Renksi pohuistlik suhtumine aitas palju kaasa ja elavdas meid. Tore oli niimoodi mängida.

Mis kahes esimeses geimis ei sujunud? Kas meeste omavaheline koostöö?

Ei tea, kas ei saanud nurgad ja sided omavahel klappi või oli kellelgi jälle mingi värin sees - peate nende käest küsima. Midagi oli valesti, aga ei oska öelda, mis. Vanemad mängijaid üritasid noori utsitada ja pingutama panna, aga ikka tuli rumalaid vigu sisse - pall kukkus nina ette maha, lõime blokist auti... Neid asju tuli palju. Ei saanud ilusti minema.

Kuidas enda head servivormi kommenteerid?

Oli hea tunne. Ei saa kurta. Pall oli ilusti ees. Nägin platsil hästi, mida nad seal teevad ja sain palli varieerima.

Võib nüüd eeldada, et teie vangerdus Reneega ei jäänud ühekordseks katsetuseks?

Mulle pole midagi öeldud, aga arvan küll. Täiesti kindel ei saa selles olla.