Avageim 25:27. Eesti koondis alustas taas mängu ebakindlalt, jäädes taha 3:8, 5:10, 7:12. Head servid, Andri Aganitsa blokid, geimi keskel natuke paremaks läinud Robert Viiberi tõsted jaOliver Venno rünnakud aitasid kaotusest välja, Eesti pääses ette 18:17. Seejärel tehti aga järjest kolm serviviga ja kaks rünnakuviga ehk vastased püsisid mängus puhtalt tänu meie eksimustele. Eduseisul 22:21 ründas Venno auti. Kohtunik võttis ise videochallenge’i, et üle vaadata, kas oli blokipuude – ei olnud. Sealt pääsesid slovakid ette ja edu enam käest ei andnud. Eesti tegi avageimis 11 viga, slovakid 5. Slovakkia tegi geimi lõpus olulise vahetuse, tuues diagonaalründajaks Peter Michalovici, kes viimased otsustavad pallid ka maha lõi.

Teine geim 22:25. Eestit tabas seisul 15:16 košmaarne mõõn. Albert Hurt ründas kaks korda auti, Venno tegi ülepalli, Kollo ei saanud servi kätte ja tema asemele toodi Stefan Kaibald... Korraga tablool juba 16:22. Lõpuks võideldi numbrid ilusamaks, aga sinna see geim läks.

Kolmas geim 25:18. Peatreener Cedric Enard tegi tagumises hädas ära selle, millest on juttu olnud – pani korraga platsile kaks diagonaalründajat, Venno ja Renee Teppani. Ja asi töötas! Teppan möirgas platsil kui puurist välja saanud lõvi ja tõi kuhjaga energiat juurde. Kui alguses oli Viiberil kasvanud tulejõu juhtimisega veidi probleeme ja harjumatu kooslus vajas sisseelamiseks veidi aega, siis geimi teist poolt valitseti täielikult. Teppan tõi 8 punkti (+6; rünnak 67%).

Neljas geim 25:19. Seisul 14:10 pakkus Venno imelise etenduse servijoone taga - pallis üheksa korda järjest! Lõi 4 ässa! Teppani tulek on toonud nii palju uut energiat väljakule.

Viies geim 15:13. Eesti tuli välja 6:9 kaotusseisust, geimi lõpus tõi Teppan serviga olulise punkti, mängu lõpetas vastaste serviviga.

Eesti kohtus viimati Slovakkiaga 2019. aastal ning siis jäid mängud viiki 1:1 (mõlemal juhul seis 3:0). Aasta varem võitis Eesti slovakke näiteks kahel korral Euroopa Kuldliigas.

Slovakkia pidi eile Tallinnas tunnistama olümpiavõitja Prantsusmaa 3:0 (25:22, 25:20, 25:19) üleolekut. Earvin N´Gapeth ja Jean Patry tõid kumbki võitjatele 17 punkti, Slovakkia resultatiivseimana panustas Peter Michalovic 16 silma.

Läti kaotas õhtuses matšis Horvaatiale 2:3.