Tänavuseks hooajaks Red Bulliga liitunud Perez on senise aastaga teeninud ühe etapivõidu ja lisaks ühe kolmanda koha. Ta heitleb üldarvestuses kolmanda koha nimel Lando Norrise (McLaren) ja Valtteri Bottasega (Mercedes).

Belgia GP nädalavahetusel uuris portaal Motorsport, millal Perezi enda jaoks tulevik selgeks sai. "Läksin suvevaheajale vastu juba kindla teadmisega," rääkis Perez, viidates 1. augustil toimunud Ungari GP-le järgnenud ligi kuuajasele võistluspausile.

"Kõik läksid siis puhkusele ehk asjade vormistamine võttis aega. Lepingu sõlmisin reedel, aga kokkulepe oli juba ammu olemas," meenutas ta. "Juba mõned etapid tagasi ütlesid Helmut Marko (Red Bulli nõuandja ja sõitjateprogrammi juht - toim) ja Christian Horner (Red Bulli F1 tiimi juht - toim), et nad tahavad minuga jätkata. Mulle öeldi, et ma ei pea uut tööandjat otsima hakkama."

"Nad tahtsid minuga jätkata ning mina nendega ka," lisas Perez, kes ei hakanudki ühegi teise tiimiga kontakti otsima.

Perezi liitumine tõmbas ühtlasi kriipsu peale spekulatsioonidele, et tänavu F2-s võistlev Red Bulli juunior Jüri Vips võidakse tulevaks hooajaks Red Bulli F1 võiskonda edutada. Küll aga on Vipsil veel variant energiajoogifirma sõsartiimi AlphaTauri näol, kus tänavu võistlevad Pierre Gasly ja Yuki Tsunoda. AlphaTauri pole ühegi sõitjaga veel uueks hooajaks lepingut pikendanud.