Edu korral ootab Kontaveiti teises ringis kas šveitslanna Jill Teichmann või mõni kvalifikatsioonist põhitabelisse pääsev mängija. Üks võimalikke kolmanda ringi vastaseid on Anetil eelmise aasta French Openi võitja Iga Swiatek, kes peab esmalt alistama ühe kvalifikatsioonist tuleva mängija ning seejärel kas prantslanna Fiona Ferro või jaapanlanna Nao Hibino.

Teise tabelipoolde loositud Kanepi võimalik teise ringi vastane tuleb mängust kanadalanna Leylah Fernandezi ja kvalifikatsiooni läbinud naise vahel. Edu korral võib Kanepi kolmandas ringis vastamisi minna neljakordse suure slämmi võitja Naomi Osakaga.

Kontaveit on Stosuriga kohtunud vaid korra, 2018. aastal Dubais, võites teda 1:6, 6:2, 6:4. Stosuri näol on tegemist 2011. aasta US Openi üksikmängu võitjaga, kes viimasel ajal on hästi esinenud paarismängus. Üksikmängus pole Stosur võidurõõmu maitsnud alates tänavu veebruarist, Cincinnatis võitis ta aga äsja paarismängu tiitli. Nais- ja segapaarismängus on ta võitnud kokku kuus suure slämmi trofeed.

Kanepi ja Putintseva lähevad vastamisi esimest korda.