Sky Sports Italia hoiab 36-aastase Ronaldo üleminekusaagal silma peal lausa otseblogi vahendusel, mis viitab, et käes on selles küsimuses otsustavad päevad.

Väljaanne teatab, et Ronaldo agent Jorge Mendes on hetkel Torinos, kus ta kohtus juba Juventuse juhtidega. Itaalia klubi seisukohad on teada: kindlasti ei taheta Ronaldot, kellel on veel lepingut järel 12 kuud, tasuta ära anda, nagu Cityle meeldiks, kuid samal ajal pole Juventusele laekunud ka ühtegi ametlikku pakkumist.

Portaal kirjutab, et Juventuse esindajate ja Mendesi kohtumine möödus küllaltki pingelises õhkkonnas ning selle tulemused olid Ronaldo jaoks kõike muud kui soodsad. Agendile tehti selgeks, et klubi pole Ronaldo lahkumisest huvitatud. Uut kohtumisaega väidetavalt paika ei pandud.

Hispaania väljaande Diario AS teatel on Ronaldo Cityga isiklikes tingimustes juba kokkuleppele jõudnud. Ronaldole kaheaastast lepingut 15 miljoni eurose aastapalgaga pakkunud City on väidetavalt Juventusele vahetustehinguna pakkunud Inglise koondise ääreründajat Raheem Sterlingut, kuid ka see pole itaallastele meelepärane. Küll aga oleks valmis Juventus tehingut kaaluma, kui neile pakutaks hoopis City brasiillasest ründajat Gabriel Jesusi. Vähema kui 25 miljoni euro eest pole Juventus nõus Ronaldot Etihadi staadionile müüma.

Football Italia andmetel on Torinos Juventuse bossidega rääkimas ka staaragent Mino Raiola, kes esindab Juventuse ja praegust Evertoni ründajat Moise Keane'i, keda Itaalia klubi näeb võimaliku Ronaldo asendajana. Sky Sports Italia väidab aga, et Raiola pole linnas üldse Keani, vaid hoopis oma teise kliendi, brasillasest kaitsja Wesley pärast, kes tahab Juventusest lahkuda.