Kane avaldas enne suvist EM-finaalturniiri, et sooviks uut väljakutset ning teda pandi koheselt paari Manchester City’ga. City tegigi suve jooksul Kane’i eest ühe pakkumise, kuid selle lükkas Tottenhami boss Daniel Levy kindlalt tagasi.

ManCity oli Kane’i eest valmis maksma 110 miljonit eurot, millest 80 miljonit oleks olnud kohe kätte ja 30 miljonit erinevate boonustena. Tottenhami boss soovis ründaja eest saada aga 160 miljonit eurot kohe kätte.

Nüüd kinnitas Kane Twitteris, et ta jääb ikkagi Tottenhami ja streikima ta ei asu. „Jään sel suvel Tottenhami. Olen 100% keskendunud, et aidata meeskond järgmiste võitudeni,” kirjutas Kane.

Tottenham on sel suvel pidanud kolm ametlikku kohtumist ning Kane on nende jooksul kirja saanud ainult 18 mänguminutit. Nüüd on oodata, et edaspidi alustab kapten tähtsates mängudes juba algkoosseisus. Juba neljapäeval mängib Tottenham konverentsiliiga play-off’i korduskohtumise Pacos Ferreiraga ning pühapäeval mängitakse Premier League’is Watfordiga.

ManCity on aga ikkagi ründajata ning nüüd on õhku kerkinud reaalne võimalus, et 30 miljoni euro eest ostetakse Torino Juventuse äss Cristiano Ronaldo. Ronaldo agent Jorge Mendes on oma klienti ManCityle juba pakkunud. Samas võib takistuseks saada ManCity peatreener Pep Guardiola, kellel ei ole Ronaldoga väidetavalt just parimad suhted. Ilmselt ei sobituks Ronaldo just ideaalselt ka Guardiola mängujoonisesse.