Toyota käivitas vastava talentide programmi 2015. aastal. Toona jäid kahe viimase mehena sõelale Takamoto Katsuta ja Hiroki Arai, kellest esimene pääses ka Tommi Mäkineni juhitud WRC tiimi sõitma. Viimased kaks hooaega on Katsuta roolinud MM-sarjas Toyota neljandat WRC masinat.

Jyväskyläs elava Katsuta areng on rallisõpradele silmaga näha olnud. Tänavusel Keenia rallil saavutas jaapanlane ka oma esimese poodiumikoha, tulles teisele kohale.

Järgmise Jaapani talendi otsingud on juba alanud. Rallit.fi kirjutab, et jaapanlaste ankeete oodatakse programmi 8. oktoobriks. Sooviavaldajate seast valitakse välja ligi 20 kandidaati, kellele korraldatakse sõidueksam ja intervjuu, mis leiavad aset novembri alguses Fuji ringrajal. Sõidueksam tuleb sooritada Toyota GR Yarise masinal.

Programmi esimesest programmist edasi jõudvatele sõitjatele korraldatakse 2022. aasta jaanuaris Soomes treeninglaager, kus nende õpetajateks saavad kogemustega rallimehed Mikko Hirvonen, Juho Hänninen ja Jouni Ampuja.

2022. aasta aprillis õige hoo sisse saav talendiprogramm keskendub sõitjate füüsilise ja mentaalse vormi arendamisele ning muidugi nende sõiduoskuse lihvimisele. Programmi kuuluvad ka mitmed rallid neljaveolise Rally4 autoga.

Nagu ka Katsuta, peavad ka programmi läbinud ja tiimi poolt lõpuks välja sõelutud sõitjad kolima lõpuks Soome. Jyväskyläs asub Toyota WRC tiimi peakontor.