Klubi eestvedaja ja kaks hooaega esindusmeeskonna 38-aastane peatreener Risto Lepp on viimased pool aastat tegelenud uue peatreeneri otsimisega. “Oleme klubis palju aega ja energiat investeerinud leidmaks meile sobilikku inimest, kes lisaks meeste võistkonna peatreeneri rollile võtaks enda vastutusalasse ka noortesüsteemi ning treenerite edasise arengu. Olen pidanud telefonis pikki vestlusi hispaanlaste, prantslaste, hollandlaste, norralaste, taanlaste ja rootslastega. Oleme lähedal sõlmimaks lepingu ühe skandinaavlasega, kuid mõned detailid vajavad veel kooskõlastamist. Enne kui lepingul pole allkirju all, ei maksa nime välja hõisata”, lausus Risto Lepp.

HC Tallinna meeste võistkond osaleb tänavu neljas sarjas- Eesti meistrivõistlustel, Eesti karikavõistlustel, eurosarjas ning Soome meeste meistriliigas.

“Viimased kaks hooaega on minu jaoks olnud väga kurnavad, olla lisaks klubi eestvedajale meeste võistkonna peatreener ning ka noortetreener. Kodus ootavad issit koju kolm väikest tütart ja elukaaslane. Nende suhtes on äärmiselt ebaõiglane olla hilisõhtuni kodust ära. Elukaaslane Triin on olnud väga tubli ja tänu temale olen saanud tegeleda lemmikharrastusega 24/7, kuid oma 4-aastasele, 3-aastasele ja 10-kuusele tütrele on seda raskem seletada. Olen kõndinud pidevalt läbipõlemise äärel. Tunnen, et nii pererahuks kui kogu käsipalliklubi edasiseks arenguks pole minu jätkamine parim variant. Aega, energiat ja fookust igale poole nii palju ei jätku kui vaja”, lausus Lepp.

“Peatreeneri rolli kandmise kogemus annab mulle süsteemi juhtimiseks ideaalse platvormi, kõik positsioonid ja tegevused on omal nahal läbi tehtud. Meie visioon on endiselt luua maailma üks parimaid käsipalli noortesüsteeme, seega tööd on ees tohutult. Kuna meeste võistkond on nagu start-up, nelja aastaga korralikult käima tõmmatud, siis asetan enda fookuse noortepüramiidi tugevdamise ja noortetreenerite akadeemia käivitamisele, et tulevikus kasvaks meie süsteemist maailmatasemel käsipallureid ja treenereid. Suurte ideede realiseerimiseks on vaja teadmisi, oskusi ja inimesi sisse tuua ka mujalt”, lausus Lepp, kes võtab lähiaja südameasjaks klubile esindussaali rajamise.

HC Tallinna meeste esindusvõistkond alustab viiendat hooaega - esimesel kahel hooajal oli peatreener Risto isa Jüri Lepp. Klubi teisel tegevusaastal tegi Risto tagasituleku ka mängijana, kui Eesti meistriliigas võideti hõbemedal. Kolm suve tagasi otsustati üheskoos, et Jüri asub juhendama HC Tallinna ambitsioonikat partnermeeskonda Raasiku/Mistra ning Risto võtab kanda tallinlaste peatreeneri rolli.

HC Tallinn on Eesti meeste meistriliiga kaks hooaega lõpetanud play-off mängudeta - hooajal 2019/20 medaleid pandeemia tõttu välja ei antud. Lõppenud hooajal sai HC Tallinn kaela hõbemedalid, mis jagati play-off mängudeta välja põhiturniiri järjestuse põhjal.