Mercedese meeskonna pealik Toto Wolff tunnistas hiljuti, et valik tehakse tiimi praeguse sõitja Valtteri Bottase ja Williamsisse kuuluva Mercedese juuniori George Russelli vahel. "Peame valima Valtteri stabiilsuse ja George'i talendi vahel," rääkis Wolff väljaandele Bild, lisades, et otsus tahetakse ära teha septembris.

Hiljuti kommenteeris Soome MTV-le olukorda ka Bottas ise. "Paraku pole mul hetkel midagi öelda. Arvan, et lähitulevikus selles vallas uudiseid ei tule, aga küll ajaga selgub. Kõik liigub õiges suunas."

Bottast on rahvusvahelises meedias seostatud nii Williamsi kui ka Alfa Romeoga. "Ma ei saa öelda, kellega hakkame rääkima või mis toimub, aga töö käib, et leiaksime järgmiseks hooajaks parima lahenduse," rääkis Bottas.

Soomlane teatas ühtlasi, et Hamilton soovib temaga koostööd jätkata. "Lewis ütles mulle otse välja, et tahab, et oleksin tema tiimikaaslane ka edaspidi. Koos saame väga hästi hakkama," rääkis Bottas. "Fakt aga on, et sõitjatel suurt mõju otsuses pole. Meie taga on suurem masinavärk, mis kõike otsustab."