24-aastase Storeri järel sai teise koha Carlos Verona (Movisar Team), kes kaotas 21 sekundiga. Kolmas oli Pavel Sivakov (Ineos Grenadiers) 59-sekundilise kaotusega.

Primož Roglic lõpetas grupis, mis kaotas Storerile kolm minutit ja 33 sekundit, ning säilitas liidrikoha. Teiseks tõusnud Felix Grossschartner (Bora-Hansgrohe) kaotab talle üldarvestuses 8 sekundiga, Enric Mas (Movistar Team) jääb kolmandana maha 25 ja Miguel Angel Lopez (Movistar Team) neljandana 36 sekundiga.

Kukkumise tõttu pidi tänase etapi ja kogu velotuuri katkestama Hispaania legend Alejandro Valverde (Movistar). Ta kukkus ühel laskumisel, kui üritas 43 km enne finišit Richard Carapazi (Ineos) järel teistel eest sõita. Pärast asfaldil libisemist üritas hispaanlane veel ratta selga ronida, kuid jättis siis etapi ikkagi pooleli. Enne tänast oli 41-aastane Valverde olnud üldarvestuses neljandal kohal, kaotades Roglicile 41 sekundiga.

Rein Taaramäe (Intermarche-Wanty-Gobert Materiaux) pidi tänasega mägedekuninga särgi loovutama Sivakovile. Eestlane lõpetas 155. kohal (+27.17) ning on nüüd üldarvestuses 92. (+38.34).

Martin Laas (Bora-Hansgrohe) oli täna 175. (+30.01), kokkuvõttes on ta 169. (+58.39).