Kihlveokontor Parimatch hakkas Ukraina saalijalgpalliliidu sponsoriks seoses Ukraina rahvuskoondise mängude, Ukraina Ekstraliga meeskondade meistrivõistluste, Ukraina Superkarika, Staaride mängu ja „Aasta staari“ tseremoonia korraldamisega seoses. Leping allkirjastati aastase tähtajaga ja pikendamise võimalusega veel kaheks aastaks.

Ürituse jooksul esitlesid USL ja Parimatch Ukraina saalijalgpalliliidu logo brändiuuendust ning meistrivõistluste uut logo, mis hakkab nüüd kandma Parimatch Ekstraliga nime. Selle väljatöötamisega tegeles Iiri agentuur Parkhouse. Uus hooaeg algab loosungiga „Saalijalgpalli restart“. See tähendab saalijalgpalli paremat kajastamist meedias, aktiivset tööd fännidega ja rida teisi põnevaid tegevusi.

„Meie jaoks on väga oluline, et saalijalgpall tõuseks uuele tasemele, kuna investeeringud sõltuvad otseselt liitude ja klubide tööst. Kui toetame teatud spordialasid, siis märgime, et kõik sõltub neist endist. Ukraina saalijalgpalliliit on juba demonstreerinud oma arenguvalmidust ja ma näen, et tänane üritus on samm edasi ka meie jaoks. See on alles algus ja edasi saab olema veelgi parem. Sooviksin väga, et Ukraina saalijalgpalli üle saaks uhkust tunda ja mängud koguksid täissaale. Seetõttu on meil sellise partnerluse üle väga hea meel ja panustame rõõmuga ning maksimaalselt liidu arengusse. See leping on teisel prioriteetsel kohal pärast koostöö alustamist Londoni Chelsea'ga,“ teatas ettevõtte Parimatch esindaja Filip Orlov.

„Märgin ära, et Ukraina saalijalgpalliliit korraldab tervet rida võistlusi ja omab kolme koondist. See töö on võimaldanud saada pakkumisi erinevatelt partneritelt. Valisime ettevõtte Parimatch mitte ainuüksi rahalisest aspektist lähtudes. Meie koostöö peamine eesmärk seisneb saalijalgpalli kui spordiala arengus. Ettevõte Parimatch on valmis oma teadmisi ja ressursse selles protsessis kasutama. Tahame teha aktiivsemat tööd fännidega, püüdleme selle poole, et saalijalgpalli kajastataks aktiivselt meedias, ja kavatseme ühiste jõududega seda spordiala köitvamaks muuta. Parimatch on oma segmendis turuliider ja meie jaoks on nendega koostöö tegemine suur au,“ rääkis Ukraina saalijalgpalliliidu president Sergei Vladyko.

„Eraldi pöörame tähelepanu ettevõtte Parimatch koostööle Ukraina number üks piletiteenusega esport.in.ua seoses mitmete fännidele mõeldud tegevuste sisseviisimisega. Seega saavad spordifännid peagi üllatuse osalisteks. Juba kümne päeva pärast toimuvad Ukraina Parimatch Superkarika mängud meeste ja naiste võistkondade vahel. Pileteid sellele sündmusele saab soetada esport.in.ua veebilehel,“ rääkis kavatsustest ettevõte Esports Group kaasasutaja ja direktor Roman Podrjadšenko.

Kõikide partnerite jõupingutused on suunatud saalijalgpalli arengule Ukrainas ja ka sellele, et tõsta spordiala uuele tasemele. Suured ambitsioonid ja professionaalide meeskond on valmis uuteks väljakutseteks. Ukraina liiga edusamme turunduse valdkonnas saab olema uuel hooajal palju huvitavam jälgida!

Allikas: Ukraina saalijalgpalliliit