Üheksal korral NBA Tähtede Mängule valitud Westbrooki siirdumisest Los Angelesesse kirjutasid mainekad väljaanded juba nädalapäevad tagasi. Mullu Washington Wizardsis mänginud tähtmängija eest andis Lakers pealinnaklubile vastu Kentavious Caldwell-Pope'i, Montrezl Harrelli ja Kyle Kuzma. Lisaks andis Lakers ära Isaiah Jacksoni drafti õigused. Kui pika lepingu Westbrook, keda Lakersis ootavad ees Anthony Davis ja LeBron James, Lakersiga sõlmis, pole avalikustatud.

Lisaks mängib tuleval hooajal Lakersis kümnekordne NBA All Star Carmelo Anthony ja korvialune jõud, kaheksakordne All Star Dwight Howard. Howard mängis Lakersis ka aastatel 2012-2013 ning 2019-2020. Mäletatavasti krooniti Howard mullu Lakersiga ka NBA meistriks.

Võistkonda naasis Trevor Ariza, kes 2009. aastal tuli Lakersiga NBA meistriks. Veel täiendas klubi ridu Kent Bazemore'i (mängis Lakersis ka aastal 2014 - toim), Malik Monki, Kendrick Nunni, Wayne Ellingtoni (kuulus Lakersisse ka aastatel 2014-2015 - toim) ja sõlmis uue lepingu ka möödunud hooajal klubis pallinud Talen Horton-Tuckeriga.

Ühtlasi jätkab klubis peatreener Frank Vogel, kes 2020. aastal meeskonna NBA meistriks tüüris.