28-aastasel mängijal on ette näidata aastate pikkused kogemused Itaalia kõrgliigas ja auhinnakapis on EuroChallenge sarja tiitel ja Itaalia superkarikas.

203 cm pikkune lätlan on Eesti korvpallisõbra jaoks tuttav juba aastast 2013, mil Silinš oli Läti U20 koondise liider Tallinnas peetud EM-finaalturniiril.

Kogu turniiri 9 mängu peale keskmiselt 37,9 minutit platsil viibinud äär kogus toona 12 punkti, 8,9 lauapalli, 2,1 kulpi, 1,6 resultatiivset söötu ja ühe vaheltlõike. Mäletatavasti mängis Läti U20 koondis ennast hõbedale, jäädes alla üksnes Itaalia eakaaslastele.

Silinši tugevuste ja nõrkustega hästi kursis olev Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers kommenteeris oma uue hooaja hoolealust selliselt: “Ojars suudab mängida erinevatel positsioonidel. Ta on hea viskaja, loeb kaitses hästi mängu ja loodame temalt tublisti abi ka lauavõitluses. Tegemist on teeneka palluriga, ikkagi Läti koondise mängumees, kellel kõva pagas Itaalia kõrgliigas mängimisest ja ka hiljutine kogemus VTB Ühisliigast.”

Sellega on Kalev/Cramo poolt praeguseks välja hõigatud üheteistkümne mehe nimed, kes uuel hooajal klubi särgi selga tõmbavad. Eestlastest jätkavad Kregor Hermet, Rauno Nurger, Tanel Kurbas, Martin Dorbek ja Georg Kask ning taasliitub Kristjan Kitsing. Välismaalastest on liitumas lätlased Silinš ja Marcis Vitols ning ameeriklased Silas Melson, Kamari Murphy ja JeQuan Lewis.