Kui Flora suudab kahe mängu kokkuvõttes Legia alistada, siis on florakatel pääs vähemalt Konverentsiliiga põhihooajale tagatud. Edasi saaks püüda ka pääset Meistrite või Euroopa liiga põhiturniirile.

Praeguseks on Floral kolm euromängu peetud ning vähemalt viis kohtumist on veel garanteeritud. Kui eestlased peaksid jõudma ka alagrupiturniirile, siis lisanduks veel kohe kuus matši. Lisaks tuleb vahepeal oma oskusi näidata ka koduses liigas.

„Magada saab vähe. Treeneritel vabu päevi pole. Ka reisimise ajal kulub iga vaba hetk vastaste analüüsimisele ja plaanide väljamõtlemisele. Päevad on selles mõttes sarnased, kuid hotelli ja laagrite elu on elatud küll,” kirjeldas Flora peatreener Jürgen Henn võistkonna praegust igapäevaelu.

Teisipäevasele mängudele ette vaadates tõdes Henn, et omad võimalused on Floral olemas ning kindlasti tuleb teha skoori. „Oleme võtnud erinevad momendid läbi. Palli valdamine, palli võitmine ja standardolukorrad. Need on kohad, kus võime olla ohtlikud. Oleme vaadanud, et Legiale on üldse löödud vähe väravaid. Peame uskuma ja oma võimalikud variandid läbi käima,” rääkis Henn.

Mängu võimalikku iseloomu ennustades tõdes Henn, et mõlemal meeskonnal on põhjust pigem rahulikult alustada ning suuri riske ilmselt alguses ei võeta. „Mängu alguses pole ilmselt kummalgi kiiret. Tihti võivad kohtumised minna aga hoopis vastupidi,” tõdes juhendaja.

Henn avaldas ka lootus, et teisipäeval tuleks staadionile võimalikult palju jalgpallifänne, kes annaksid Florale võitlusindu juurde.

Flora ja Legia kohtumine Lilleküla staadionil algab kell 19.00.