Rallit.fi andmetel on Greensmith viimase paari aasta jooksul toonud M-Spordile hooaja jooksul umbes kaks miljonit eurot, et saaks WRC autoga sõita. Inglise rallisõitja osalemist on toetanud tema perele kuuluv edukas Crown Oili ettevõte.

"Minu eesmärk on jätkata sama arengukõverat ka järgmise 3-4 ralli jooksul. Vaatame siis, mis saab. Kui jätkame sel viisil, ei näe ma põhjust, miks ma ei võiks järgmisel aastal WRC-auto roolis olla teenete põhjal," sõnas 24-aastane Greensmith DirtFishi veebisaidil.

"Me kõik teame, et M-Sport teab, kuidas ehitada kiiret autot ja nende masinad on uue hooaja alguses alati olnud kiired. Seda tuleb arvestada. Olen sõitnud 2022. aasta Rally1 autoga, nii et mul on sellega kogemusi. Vaatame, kuidas läheb," lisas Greensmith, kes ei taha enam rallisõidu eest peale maksta.

Inglane on tänavu saanud Keenia rallil neljanda ja Portugalis viienda koha. Üldarvestuses on ta parima M-Spordi sõitjana 34 punktiga kaheksandal kohal.

Kui näiteks Hyundai on oma põhisõitjate Ott Tänaku ja Thierry Neuville`iga juba uueks hooajaks käed löönud, siis M-Spordil pole veel ühtegi uut kontrahti sõlmitud.