Jalgpallur vahistati ja kuulati politsei poolt üle eelmisel reedel. Sel kuul korraldati vutimehe kodus ka läbiotsimine, kirjutab The Sun.

„Politsei võttis enda käsutusse mitmeid esemeid. Teda kuulati üle seoses väga raskete õigusrikkumistega," sõnas ajalehele anonüümne allikas.

Mängija koduklubi on jalgpalluri lepingu kuni uurimise lõpuni peatanud.

"Võime kinnitada, et oleme politsei uurimise ajaks esindusmeeskonna mängija lepingu peatanud. Klubi jätkab ametivõimude uurimise igakülgset toetamist ega anna hetkel täiendavaid kommentaare," teatas klubi pressiesindaja.

Ajalehe allikate väitel viib uurimist läbi Suur-Manchesteri politsei. Pärast ülekuulamist lasti mängija kautsjoni vastu vabadusse.

Allikas ütles The Sunile: "See juhtum on meeskonna riietusruumi jahmatanud. Kõik loodavad, et need süüdistused ei vasta tõele.

Nüüdseks on selgunud, et tegemist on Evertoni klubi 31-aastase jalgpalluriga. Liverpooli linna meeskond tegi selle kohta oma koduleheküljel ametliku teadaande. Ka seal kinnitati, et mängija leping on peatatud ja politseiga tehakse igakülgset koostööd.