Seitsmekordne maailmameister lõpetas Eesti MM-ralli neljandal kohal, lisaks noppis ta kolm silma punktikatselt. Tiimikaaslane Evans sai viienda koha, punktikatselt waleslane lisa ei teeninud. Liider Ogier juhib Evansi ees üldsarjas 37 punktiga. "Ralli lõpetades on minu edu suurenenud. See oli kõige tähtsam," rääkis Ogier Rally Estonia järel ajakirjanikele.

"Ühtlasi teenis meeskond järjekordse võidu. Kalle on nüüd läbi aegade noorim võitja," tunnustas Ogier tiimikaaslast, 20-aastast Rovanperä. "Teenitud võit, ta oli kogu nädalavahetuse vältel väga tugev. Meie jaoks oli positiivne nädalavahetus."

MM-sarja üldseisuga on Ogier mõistagi rahul. "Hea edu on küll, ei saa midagi paha öelda. Rallis võib aga alati midagi juhtuda, seega ei tohi liiga palju lõõgastuda," lisas prantslane, kel liidrina koos 148 punkti.

Ogier on korduvalt andnud mõista, et tänavune aasta jääb tema jaoks viimaseks täishooajaks WRC-s. Kas Ogier'd võib siiski Eestis veel võistlemas näha? "Iial ära ütle iial, aga arvan, et see võimalus on väike. Siin on ilus riik ja siin on palju rallisõpru, kes on meiega sõbralikud. See on argument Eesti kasuks, aga teisest küljest pole mul eriti plaani siia tagasi tulla," tunnistas prantslane.

1x
00:00