Kuigi Tänak on suutnud täna liidrist Kalle Rovanperäst kiirem olla, ei pea ta aegade võrdlust oluliseks.

"Ei, see ei ole täna oluline. Ilmselgelt situatsioonid on erinevad ja eks ühed mehed sõidavad positsiooni peale ja meie lihtsalt sõidame," ütles eile rehvide purunemise tõttu võitsluspäeva katkestama pidanud Tänak Delfile.

"Oluline oli need põhjapoolsed katsed kuidagi mõistlikult läbi sõita, kuna on uued teed ja tulevikus kasutatakse neid võib-olla veel. Informatsioon on kindlasti oluline," lisas ta.

Päeva kolmandal kiiruskatsel starti hilinemist põhjendas Tänak auto seadistuse muutmisega. "Kaks katset põhjas olid hommikul väga erinevad. Olid siledad ja märjad teed. Kuna meil oli võimalus ja midagi kaotada ei olnud, siis meil oli võimalus end ümber seadistada. Võib-olla võttis see vähe kauem aega, kui me oleks oodanud."

Eilse katkestamise kohta ütles Tänak: "Sõitjal läks valesti, sõitis põllule. See oli kindlasti lõplik põhjus, miks ralli lõppes. Enne seda eelmisel katsel oli meil probleem rehviga, eks sealt kõik algas. Sel hetkel, kui põllule sõitsime, läks kaks rehvi puruks ja nendega ei saanud enam jätkata."

Vaata videointervjuust, mida Tänak veel rääkis!