Euroopa meistriks krooniti pühapäeval Itaalia. Saapamaa pallurid alistasid finaalis 1 : 1 seisuga lõppenud normaal- ja lisaaja järel penaltitega Inglismaa.

Klavan avaldas saates, et ta vabal ajal eriti jalgpalli ei vaatagi. "Minu jaoks on liiga palju jalgpalli, ma väga ei vaadanud. Ma pole tõesti väga jalgpallivaataja, nagu kokk ei lähe ka koju süüa tegema," muigas Klavan. "Mingit osa finaalist nägin, aga olin tuttavatega koos. Kui oled nii pikalt välismaal ära olnud, siis on soov rohkem [inimestega] juttu ajada, kui mängu vaadata."

Finaalis oli Klavan siiski Itaalia poolt. "See pole seotud sellega, et ühes või teises riigis meeldis rohkem," rääkis karjääri jooksul nii Inglismaal FC Liverpoolis kui ka Itaalias Cagliaris leiba teeninud Klavan. "Pigem meeldis Itaalia jõuline tõus. Nad olid suures augus, tulid sealt kiiresti välja ning mängisid väga mitteitaalialikku lõbusat jalgpalli."

Zelinski lisas, et oli kogu turniiri vältel Itaalia poolt. Kuidas õnnestub aga kommenteerida mängu nii, et oled ühe poolt, aga peab rääkima objektiivselt? "Kommenteerimine on veidi teistsugune kui stuudios taktika lahti seletamine. Mäng rullub kommenteerides silme ees. Ega ma eriti ei püüa, aga natukene tuleb ikka neutraalsust hoida," tõdes Zelinski.