"Olen õnnelik tulemuse ja mängupildi üle. Esitus oli hea, tulemus oli väga hea. Nad on väga tugev vastane. Mõlemad tiimid näitasid oma kvaliteeti," rääkis FCI Levadia peatreener Marko Savic mängujärgsel pressikonverentsil.

Levadia pani edule aluse esimese kümne minutiga, mille järel juhiti juba 2:0. Juba teisel minul saatis kauni kauglöögi ristnurka Zakaria Beglarišvili. Üheksandal minutil duubeldas otse karistuslöögist eduseisu Ernest Agyiri. "Alati on plaan lüüa esimese viie minutiga kolm väravat. Vahel suudame, vahel mitte," muigas Savic. "Mängisime agressiivselt esimesest minutist viimaseni. See oligi meie plaan. Vahel suudame koheselt vahe sisse teha, vahel mitte."

"Täna lõi välja Zakaria ja Agyiri individuaalne kvaliteet," sõnas Savic meeste kohta, kes mõlemad kena kauglöögiga mängu alustuseks võrku saatsid. "Meil on individuaalselt väga head mängijad ja tänu sellele oleme hea tiim."

Kui mängu algus kuulus Levadiale, siis suurem osa kohtumisest oli mängupilt tegelikult võrdne. Ka külalised domineerisid kohati mängu ning lõi mitmeid ohtlikke olukordi. "Nad hakkasid palliga hästi mängima. Nad on tugev tiim ja neil on tehniliselt väga head mängijad. Neil on hea treener ning nad on hästi organiseeritud meeskond," tunnustas Savic St Joseph'si võistkonda.

Levadia tulemust jäi varjutama kapteni Brent Lepistu punane kaart. Poolkaitsja sai lisaminutitel teise kollase kaardi ehk järgmisel nädalal toimuv korduskohtumine jääb tal vahele. Kas Lepistu eemale jäämise tõttu muutub kuidagi Levadia lähenemine korduskohtumiseks? "Midagi ei muutu. Loomulikult igatseme Brenti, ta on meie kapten ja liider. Meil on palju mängijaid, kes suudavad samal tasemel mängida," sõnas Savic.

"Meil on alati sama plaan. Meie plaan on domineerida ja kontrollida mängu. Kui palli ei valda, siis tuleb kõrge surve peale panna. Iga mäng on meie jaoks samasugune, püüame igat mängu võita," lisas loots lõpetuseks.

Levadia üheks võtmemängijaks oli Beglarišvili, kes kiirelt koduklubi juhtima viis. "Ma ei taha sellest palju rääkida. Lihtsalt sain hea söödu, panin endale vasakule jalale ja lõin laksti ära," jäi iluvärava löönud poolkaitsja tagasihoidlikuks.

Tulemusega jäi poolkaitsja mõistagi rahule. "Üks mäng on aga veel ees. Tahame teist mängu ka võita," sõnas ta. "Mängupildiga olen rahul. Alustasime palliga väga hästi. Meil oli rohkem kui 70% ajast pall käes ja lõime häid võimalusi."

Mis lõpuks kahe meeskonna vahel otsustavaks sai? "Nagu Marko ütles, siis igas mängus tahame palliga domineerida. Kui oled rohkem palliga, tuleb ka rohkem võimalusi. Nii meil tuligi üks ja teine värav ning lõpuks ka penalti," arutles Beglarišvili. "Teised ütlevad, et iga mäng tuleb Levadial penalti, aga me tahamegi palliga kastis driblada. Kui palliga pidevalt driblada kastis, siis tulevadki penaltid."

Korduskohtumine peetakse 15. juulil Gibraltaril.