Kahel võistluspäeval osalevad seitsme riigi laskesportlased, sealhulgas 4 sportlast, kes on kvalifitseerunud ka Tokio olümpiamängudele - Peeter Olesk Eestist, Ruslan Lunev Aserbaidžaanist, Riccardo Mazzetti Itaaliast ja Kolumbia laskur Bernardo Julian Tobar Prado. Kõigile neile on Ranno Krusta mälestusvõistlus viimaseks võistluseks olümpiakiirlaskmise harjutuses enne olümpiamänge.

Esimese võistluspäeva kvalifikatsioonivõistluse parima tulemuse lasi Riccardo Mazzetti 580 silmaga, talle järgnes Peeter Olesk 577 silmaga ja Ruslan Lunev 572 silmaga. Finaali kuue parema hulka pääsesid veel soomlased Teemu Lahti 564 silmaga ja Marko Talvitie 563 silmaga ning Eesti laskur Fred Raukas 563 silmaga.

Finaalis oli ülivõimas Riccardo Mazzetti, kes sai 31 tabamusega esikoha. Teise koha sai Ruslan Lunev 26 tabamusega ning kolmas oli Peeter Olesk 19 tabamusega. Fred Raukas sai 14 tabamusega 4. koha.

Homme jätkub võistlus kvalifikatsioonivõistluse ja finaaliga, mis algab Männiku lasketiirus kell 14:15. Ranno Krusta mälestusvõistluste võitja selgub kahe võistluspäeva kokkuvõttes.