Juba viiendat hooaega moodustavad Mercedese sõitjate duo Hamilton ja Valtteri Bottas. Soomlane pole aga seniste aastatega suutnud Hamiltonile tiitliheitluses suurt konkurentsi pakkuda. Vormelimaailmas on üha enam hakatud spekuleerima, et tulevasel hooajal võib Bottase asemel saada võimaluse Mercedese juunior, kolmandat hooaega Williamsis sõitev George Russell.

Hamiltoni uue lepingu järel uuriti mõistagi Mercedese bossilt Toto Wolffilt, kes saab briti kõrval uuel aastal võimaluse. "Täna on Lewise päev," rääkis Wolff laupäeval F1 kodulehe vahendusel. "Oleme alati rääkinud, et tahame anda paar etappi veel aega, et olukorras selgusele jõuda."

"Oleme rahul Valtteri sõiduga Austrias, kes on minu arvates teinud väga head tööd ning seda tuleb jätkata," jätkas Wolff. "Samamoodi teame George'i tugevusi ja nõrkusi. Teeme otsuse suve jooksul."

"Esiteks peame George'i ja Valtteriga läbirääkimisi ning loodetavasti on enne hooaja lõppu asi selge. Me hindame mõlema mehe tugevusi ja teame, mida nad suudavad tiimile pakkuda," lisas austerlane.

Pühapäevasel Austria GP-l tegi Bottas hooaja parima tulemuse, kui saavutas teise koha. Seni oli ta neljal korral teeninud kolmanda koha. Williamsiga sõitev Russell sai tänasel etapil samuti hooaja parima tulemuse kirja, lõpetades sõidu 11. positsioonil.