Kummaline oli see, et kui Thomas Delaney löögile läks, siis kaks tšehhide kaitsjat jooksid teise taanlasega kaasa ning nad nagu ei saanud aru, kes keda markeerima peab ja jooksid tsooni täiesti tühjaks.

Teine oluline moment oli taanlaste kapteni Simon Kjæri tegutsemine, kes ei lasknud tšehhidel palli rünnata ning tänu sellele oli Delaneyl täiesti vaba koht peale lüüa ja see oli ka väga hea sooritus.

Pärast avaväravat oli Taani 10-15 minutit endiselt üritavam pool, nad hoidsid tšehhi väljakupoolel palli, kombineerisid ja üritasid tsenderdustega väravani jõuda. See lõppes sellega, et umbes 20. minutil suutsid tšehhid surve alt välja tulla ja mänguohjad omakorda enda kätte võtta.

Taanlased üritasid jätkuvalt kõrgelt pressida, kuid kogu tiim ei teinud seda ühtselt ning nii langeti madalamale ja hakati mängima kontratele. Ma ei usu, et taanlased tahtsid seda teadlikult teha, aga pigem suutis Tšehhi Taani esimese pressinguliini niimoodi üle mängida, et keskpoolikud ei suutnud ründajate pressingut toetada, mis andis initsiatiivi tšehhide kätte.

Seal oli näha, et Tšehhi üritas äärtelt panna tsenderdusi ja seda rohkem paremalt äärelt, aga taanlased suutsid peale ühe olukorra need asjad korralikult ära klaarida. Tšehhi jäi samas keskväljal üritades natuke hambutuks kuna ründavate poolikute puuted ja palli liikumise kiirus oli piisavalt aeglane, et taanlased jõudsid neile pressi teha, pallid tagasi võita ja kontrarünnakuid alustada.

Viimased kujunesid taanlaste puhul kahe-kolme mängija individuaalse meisterlikkuse näiteks, kus nad mängisid kombineerivat jalgpalli mõne seinasööduga või avanes üks mees ja teine jooksis vabasse tsooni.

Paaril korral saadi ka kasti lähedal löögile, mis olid küll ebaõnnestunud, kuid taanlased leidsid siiski selleks korralikud positsioonid. Poolaja lõpus õnnestus taanlastel võtta üles üks positsioonirünnak, kui vasakul äärel tegi Joakim Mæhle väga hea avanemise liini taha, kuhu tuli ka pall ja võtmemoment oli see, et ta pani ühe puutega tsenderduse parema välisküljega. Tänu sellele olid tema ründajad hoo peal ja kui ta oleks võtnud lisapuute oleks Tšehhi kaitsjad suutnud end paremini positsioneerida. Tänu heale krossile suutis Kasper Dolberg edestada tšehhide vasakkaitsjat ja lõi värava.

Peab kiitma ka Martin Braithwaite’i, sest ta läks üritama peaga lõpuni mängima ja segas sellega tšehhide keskkaitsjat palli klaarimisel. Kui seda poleks olnud oleks kaitsja peanupu vahele saanud, aga nüüd läks pall mõlemast mehest mõõda.

Teisel poolajal tuli Tšehhi kohe väga hästi kõrge pressinguga peale ja 10-15 minutit tundus isegi nagu Taani ei saanud sellega hakkama. Tšehhid suutsid mõned head pealelöögid teha ja ka äärtelt tulid tsenderdused. Patrick Shick tegi hea stopi ja ühe puutega saatis palli võrku. See oli väga korraliku tasemega sooritatud löök.

Pärast seda mõnda aega veel Tšehhi surve jätkus, kuid siis suutsid taanlased sellest välja tulla ning esimese poolajaga võrreldes tulid keskväli ja kaitsjad ründajatele paremini järele ja liinide vahe oli väiksem. Tänu sellele ei saanud tšehhid enam liinide vahele keeramisi teha ja läbi äärte krosspalle lasta.

Mäng tasakaalustus ja inistatiiv hakkas käima käest kätte. 55.-80. minutini olid väljakul mõlemapoolsed rünnakud. Taanil tuli vahetusest väga hästi sisse Yussuf Poulsen, kes suutis rünnakul positsioone leida ja aitas oma kaitsjaid kaitsetöös.

Viimastel minutitel viisid tšehhid rohkem jõudu ette ja see oli ka loogiline. Taani oli nõus palliga mängu ohverdama ja keskendus pallide klaarimisele või võimalusel palli hoidmisele. Midagi ohtlikku tšehhidel luua ei lastud. Lõpus olid tšehhide jalad juba läbi.

Taani mängis kohtumise õigesti, sest kui nad said kiire värava suudeti Tšehhi surve all mängu ikkagi niipalju enda kasuks pöörata, et vastaseid kergelt löögile ei lastud ja nad suutsid ise kontratega vastata. Taani kõige ebakindlamad minutid olid teise poolaja algul, kuid pärast seda mängiti targalt lõpuni.

Tšehhidel jäi esimesel poolajal puudu agressiivsusest kaitsefaasis ja kui teise algul suudeti korralikult pressida siis oleks tahtnud, et nad kohe mängu algusest survestavad Taanit kõrgelt. Ja võib-olla tänu sellele, ei oleks taanlased saanud kombineeritult rünnata. Tšehhi oleks võinud julgemalt pressida ja kui seda suudeti teha, siis olid taanlased hädas.