„Tõukeratastest on saanud noorte seas populaarne liiklusvahend ning neid tekib linnaruumi üha juurde. Seetõttu muutub liikluses üksteisega arvestamine ja ohutusreeglite järgimine aina olulisemaks. Meil on hea meel, et saame koostöös Bolti, Kelly ja Karliga valminud kaasahaarava arvutimängu-stiilis video abil aidata ka omalt poolt liiklust ohutumaks muuta,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Kahes videos tutvustavad tuntud vigursuusataja Kelly Sildaru ja "Rakett 69" seitsmenda hooaja võitja Karl Vilhelm Valter tõukerattaga liikumise reegleid ja annavad soovitusi, kuidas tõukeratast turvaliselt kasutada. Tuntud videomängu GTA stiilis tehtud videod kõnetavad eelkõige noori. Videod puudutavad selliseid teemasid nagu kiivri kandmise vajadus, tõukerattale ette nähtud sõidurada ja kiiruse valiku olulisus ja parkimise omapärad.

“Nagu iga teise liiklusvahendi puhul, on ka elektrilise tõukerattaga sõites ohutuse tagamine sõitja vastutus. Ohutu liikluskultuur on Boltile väga oluline ja loomulikult tahame anda endast kõik, et iga sõitja mõistaks, kuidas tõukeratastega turvaliselt liigelda. Vastutustundlikult liigeldes saame kaitsta nii iseennast kui teisi õnnetuste ja ohtlike olukordade eest,” ütles Bolti tõukerataste spetsialist Aleksandr Lilišentsev.