Paire'i ja Schwartzmani (ATP 11.) kohtumine jäi esmaspäeval pimeduse tõttu argentiinlase 6:3, 6:4 eduseisul pooleli. Täna jätkati kolmandast setist, mille esimesed viis geimi võitis Schwartzman. Kuuenda geimi alguses lõi Paire kaks eeskäelööki lõdvalt võrku, saades selle peale pukikohtunikult Mohames Lahyanilt hoiatuse.

Paire jalutas seejärel oma toolini, väitis, et tunneb valu ja tahab väljakule füsioterapeuti. Lahyani lükkas palve tagasi, julgustades Paire'i hoopis rohkem spordimehelikkust üles näitama.

Seejärel hüüdis üks fänn tribüünilt: "Sa raiskad kõigi aega!" Paire kaotas järgmised kaks punkti, mis olid ka matši viimased. Kogu kolmas sett kestis vaid 16 minutit. Schwartzmani võidunumbrid seega 6:3, 6:4, 6:0.

"Teised inimesed mind ei huvita. Ma mängin ainult endale ja ongi kõik. Ma ei mängi inimeste jaoks," ütles Paire mängujärgsel pressikonverentsil.

Prantslane on sel hooajal võitnud vaid kaks matši, viimati avaringi kohtumise Madridi suurturniiril mai alguses. Wimbledoni tuli ta kuuemängulise kaotusteseeria pealt.

Wimbledoni avaringi kaotuse eest teenis Paire 55 792 eurot.