Deontay Wilder ütles meediale vaid seda, et ta tänab jumalat, oma tiimi ja advokaate, kes matši toimumise üldse võimalikuks tegid. "Aitab jutust. Nüüd on tal aeg pea otsast ära lõigata. Tulge kõik 24. juulil vaatama, sest siis hakatakse verd valama," olid ameeriklase ainukesed sõnad tervel pressikonverentsil. Ülejäänud ajast vastas küsimustele tema treener Malik Scott.

WBC raskekaalutšempion Tyson Fury ütles meediale, et see näitab kui raskelt eelmine kaotus talle mõjus. "See näitab kui mentaalselt nõrga mehega on tegu," tegi britt vastase käitumisest järelduse.

Pressikonverents lõppes kahe mehe tõttvaatamisega, mis kestis peaaegu kuus minutit. Pärast pikka teineteise imetlemist pani Wilder päikseprillid ette ning lahkus.

Fury tänas meediat tulemast läbi aegade kõige ühepoolsemale pressikonverentsile.

Mäletatavasti pidid tegelikult augustis omavahel kohtuma Tyson Fury ja Anthony Joshua. Siiski jõudis kohus otsusele, et Wilder ja Fury peavad ringi minema ka kolmandat korda. Ameeriklane küsis Fury andmetel kõrvale astumise eest 20 miljonit dollarit, millest briti tiim keeldus.