Ramose leping Realiga lõppeb koos juunikuuga. Meedias kirjutati juba varasemalt, et klubi pakkus 35-aastasele mehele uut üheaastast lepingut, kuid seda kümneprotsendilise palgakärpega. Keskkaitsja soovis aga kaheaastast lepingut ning sama palka, mida ta seni teenis.

"See hetk on käes. See on minu elu üks raskemaid hetki, kuid aeg on jätta Madridi Realiga hüvasti. Saabusin klubisse isa kõrval temast käest kinni hoides," vahendas Marca Ramose sõnu, kes lasi seejärel pisarad valla. "Võimatu on mitte emotsionaalseks muutuda. Oleksin tahtnud hüvasti jätta Santiago Bernabeul (Madridi Reali kodustaadion - toim)."

Ramos lisas, et pikaaegne koduklubi jääb talle alatiseks südamesse. "See on imelise ja unikaalse eluetappi lõpp ning ühtlasi uue perioodi algus, sest tahan veel mitu aastat endast parimat anda ning uusi karikaid võita," teatas Ramos, lisades veel: "Suur tänu kõige eest. See pole otseselt hüvastijätt. Me näeme kunagi uuesti, sest tulen ühel päeval tagasi."

Kus Ramos jätkab?

Kus hinnatud keskkaitsja karjäär jätkub, pole veel teada. Hispaanlast on seostatud nii Pariisi Saint-Germaini kui ka Sevillaga. Samas on nimekirjast läbi käinud ka Manchester Unitedi nimi. Maineka jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano teatel pole Ramos aga Sevillaga kordagi läbirääkimistes olnud.

35-aastane Ramos liitus Realiga 2005. aastal Sevillast. 16 hooaja jooksul esindas hispaanlane Reali 671 mängus ja lõi 101 väravat ning tuli viiel korral Hispaania meistriks ja neljal korral UEFA Meistrite liiga võitjaks. Lisaks pälvis ta neli klubide MMi tiitlit ja kaks Hispaania karikat (Copa del Rey).