Kas Sinaras meenutatakse regulaarseid meistrivõistlusi ja esimeste play-off-mängude keerukust?

Praegu pole selleks aega, kõik mõtted on Tjumeni juures, seni sujub kõik normaalselt, kuid meil seisab väljasõidul ees nendega raske kohtumine. Poolfinaalist oleme täielikult toibunud, isegi mikrotraumad on terveks ravitud, kõik meie mõtted on praegu finaalile keskendunud, mida alustasime võiduga 6 : 2. Hästi alustatud asi tuleb lõpule viia.

Varem mängisite rahvuskoondise eest sõprusmängudes, sellel aastal mängisite ametlikes mängudes ning kõrvalt tundub, et pärast neid mänge ja Sinaras paistate mängijana veelgi enam silma. Kas tunnetate mingeid muudatusi?

Ausalt öeldes, ei, ehk on kõrvalt vaadates paremini näha. Või on mul alateadvuses midagi paremuse poole muutunud.

Muuseas, kas Teie vend, kes mängib Tjumeni eest, on Teiega suguluse poolest jaganud mingeid saladusi seoses finaali vastase mänguga?

Sellel polnud mõtet, kohtume Tjumeniga niigi sageli, teame teineteist läbinisti, midagi uut on mängus raske avastada.

Sinara president Grigori Ivanov oli väga õnnelik pärast meeskonna finaali play-off'i, Meistrite liigasse pääsemist. Mida ta ütles Teile seeria lõppedes?

Ei midagi erilist. Õnnitles Meistrite liigasse pääsemise puhul, märkides, et hooaja peamine ülesanne – Venemaa meistritiitli vallutamine – ei ole veel lahendatud.

Millised on Teie suhted Tjumeni mängijatega – Venemaa koondise partneritega?

Kõigiga on head suhted, suhtleme suurepäraselt, nad on lahedad inimesed.

Kas on ehk möödunud mängudest, karmidest kokkupõrgetest väljakul jäänud kellegi suhtes solvumisi?

Mis solvumisi, neid ei ole üldse, see on ju jalgpall.

Keda tooksite esile Tjumeni koosseisust?

Artjom Antoškini, meeskonna liidri, kes on meeskonna eestvedajaks. Lisaks Abramovitš, Milovanov, Taffy, väravavaht Leo mängib hästi jalgadega.

Kas see, et Sinara alustas finaalseeriat kodus, on klubi jaoks suureks plussiks?

Muidugi, eriti viiendat mängu arvestades, mis on reglemendi järgi meie jaoks samuti kodune mäng. Tunnetame teravalt meie fännide toetust ja loodame koos nendega võidule finaalis.

Kas tajute toetust ka partnerite poolt?
Jah, eriti torudega tegeleva metallurgiaettevõtte poolt. Seni pole nad veel meie kanti sattunud, kuid arvan, et üsna pea anname neile põhjust silmast silma kohtumiseks.