Sunineni jaoks jäi esimesel kiiruskatsel ralli pooleli Monte Carlos ning ka viimati Sardiinias. Arktika rallil sai ta kirja kaheksanda koha. Horvaatias ja Portugalis sõitis Suninen aga Ford Fiesta R5 autoga ning seal oli ta kokkuvõttes vastavalt kümnes ja kaheksas.

„Vajan Sardiinia ralli järel restarti. Ralli võib teinekord olla päris karm. Viimane ralli oli minu jaoks eriti karm. Pean leidma taas hea enesetunde ja näitama paremaid esitusi,” sõnas Suninen wrc.com’i vahendusel.

MM-sarjas sõidetakse järgmine ralli 24.-27. juunini, kui kavas on Keenia ralli. M-Spordi WRC-autodega asuvad seal starti Adrien Fourmaux ja Gus Greensmith. Suninen loodab WRC-auto rooli naasta Eesti MM-rallil, mis sõidetakse 15.-18. juulini.

„Tundub, et see on minu jaoks järgmine ralli,” sõnas igapäevaselt Eestis elav Suninen siinse MM-etapi kohta. „Mulle meeldib see ralli väga. Vaatame, mida ma seal suudan.”

M-Spordi boss Richard Millener tõdes, et Suninen peab asjad enda jaoks selgeks mõtlema ja tegema korralikud järeldused. „Kaks rallit WRC-autoga ning ta ei ole avakatsest kaugemale saanud. Loomulikult valmistab selline olukord tuska,” rääkis Millener. „Samas tuleb meeles pidada, et Teemu ei saanud Sardiinia ralliks testida. Lisaks ei olnud ta selliste rehvidega sellisel teel varem sõitnud. Lootsime, et ta suudab ralli käigus olukorraga kohaneda, kuid ta sõitis juba avakatsel teelt välja. See teeb olukorra keeruliseks.”