Milano Inter lõpetas sellel hooajal üheksa aastat kestnud Juventuse ülemvõimu ning tõstis pea kohale Serie A tiitli. Pidu oli aga lühike, sest esile kerkisid klubi suured rahalised raskused. Nimelt teatati peatreener Antonio Contele, et juhtkonnal on plaan kärpida meeskonna palka 20% ning lisaks peab klubi maha müüma 100 miljoni väärtuses mängijaid. Sellise tulevikuplaaniga Conte nõus polnud ja otsustas Interist sootuks lahkuda. Tundub, et lahkujaid on lähiajal veelgi oodata.

Täna avanes Inglismaal üleminekuaken. Eelmine suvi 247 miljonit eurot kulutanud Londoni Chelsea on ka sel aastal oma meeskonda suurte ostudega täiendamas. Üheks sihtmärgiks on Milano Interi tiitlivõidus olulist rolli mänginud Achraf Hakimi, kelle eest pakuti täna 60 miljonit eurot.

Maroko äärekaitsja lõi Serie A-s sellel hooajal 7 väravat ning andis 10 resutatiivset söötu. Eelnevalt on täpselt sama suure pakkumise Interile teinud PSG. Siiski peetakse favoriidiks Londoni meeskonda, sest värske Itaalia meister on huvitatud Chelsea kaitsjatest Emerson Palmierist ja Andreas Christensenist. Lisaks on Hakimi võimeline mängima mõlemas äärekaitses, mis teeb temast Thomas Tucheli viiemehelise kaitseliini jaoks ideaalse mängija vahendab Sky Sports.

Siiski pole klubid veel omavahel kokkuleppele saanud, sest Inter on pannud Hakimi hinnasildiks 80 miljonit eurot.