Bottas hooaja kuuendal etapil kõrgesse mängu ei sekkunud. Kvalifikatsioonis kümnenda kohaga piirdunud soomlane ei suutnud sõiduga positsiooni parandada ning piirdus lõpuks 12. kohaga.

"Lewis Hamilton tegi pärast reedet suure sammu edasi, Bottas mitte. Bottase paigaltstart pärast turvautot (Max Verstappeni katkestamise järel sõit pooleks tunniks peatati, hiljem jätkus uue stardiga - toim) oli kohutav," vahendas GPblog Palmeri öeldud podcastis "F1 Nation". "Ta jäi Lando Norrise taha kinni sama autoga, millega Hamilton oli McLarenist palju kiirem."

Palmeri hinnangul on Bottas just mees mehe vastu sõidus nõrk. "Kui ta sõitjaterivi keskele panna, siis ta ei tõuse sealt. Parimal juhul hoiab ta positsiooni, aga pigem langeb ta veel," kritiseeris Palmer. "Ma ei mäleta Bottaselt head möödasõitu."

Bottas on tänavu teeninud kolm poodiumikohta, kuid ülejäänud kolmel etapil on ta jäänud punktideta. Nii hoiab ta 47 punktiga üldarvestuses kuuendat kohta. Tiimikaaslane Hamilton on 101 silmaga teisel positsioonil. Sarja üldliidril Max Verstappenil (Red Bull) on kogutud neli punkti enam.