Pirelli rehvid, mis keset sõitu purunevad, ei pane kiruma pelgalt rallisõitjaid, vaid võtavad ka F1 võidukihutajatelt esikohti.

Verstappen sõitis Aserbaidžaani GP-l perfektselt. Ta startis kolmandana, tuhises kiiresti mööda Charles Leclercist ja pärast boksipeatust ka tiitlikaitsjast Lewis Hamiltonist. Ent mis asja veelgi magusamaks tegi – kiire rattavahetus kergitas Hamiltoni ette ka ta tiimikaaslase Sergio Péreze.

Kaks Red Bulli juhtisid sõitu ja liikusid vääramatult kaksikvõidu suunas, mis veelgi kindlustanuks Verstappeni liidrikohta, paraku... Viis ringi enne sõidu lõppu, kui kõik tundus olevat selge, kihutas Verstappen seina – ta autol oli purunenud vasak tagarehv. Täpselt sama oli juhtunud mõni ring varem Lance Strolliga. „Lehvitage punaseid lippe,” hoiatas Red Bulli tiim võistluste korralajaid viitega sellele, et Pirelli rehvid ei pea vastu. Nii tehtigi – sõit katkestati ning Verstappeni valu sai pisut leevendust, kui pärast kordusstarti sõitis Hamilton kurvi otseks ja lõpetas 16. kohal.