Leedu kasutas oskuslikult ära oma esimese ohtliku olukorra, kui Motiejus Burba hea läbisööt leidis Deividas Dovydaitise, kes suutis tekkinud võimaluse realiseerida, kirjutas Jalgpall.ee.

10. minutil teenis Eesti nurgalöögi, mille järel sai löögile Henri Leoke, kuid tema sooritus vastase puurilukku proovile ei pannud.

Hoopis Leedu nõelas nurgalöögist 13. minutil. Kuigi esimene pealöök tabas latti, siis teise pallini jõudis esimesena Eimantas Dzinga, kes lõi palli peaga väravasse.

Leedu mäng kogus veel hoogu ning järjekordse täpse läbisööduga leiti vasakult äärelt Gustas Žederštreimas, kes viis palli keskele ja söötis vasakule poole Burbale, kes lõi palli täpse löögiga tagumisse nurka.

Eesti kujutas veel ohtu nurgalöökidest ning 36. minuti alguses lõi kaugelt värava peale Nikita Ivanov, kelle soorituse Danas Šimkevicius püüdis.

Eesti lõi ühe värava tagasi karistuslöögi järel, kui Danil Kuraksin toimetas palli kasti ning pärast väikest segadust reageeris esimesena Tristan Toomas Teeväli, kes mänguvahendi viielt meetrilt võrku lõi.

Teise poolaja alguses oli Eestil suurepärane võimalus, kui 52. minutil tegutses osavalt Aleksandr Šapovalov, kes liikus vasakult äärelt karistualasse ja tõstis palli kaval puutega üle väravavahi, kui otsis värava alla liikunud Henri Leokest, kuid esimesena reageeris Leedu kaitsja, kes jõudis pallini ja suutis selle oma väravaposti kõrvalt mööda lüüa.

Eesti jõudis vastasest ühe värava kaugusele 78. minutil, kui täpne oli vahetusest sekkunud Marten Henrik Kelement. Daniil Sõtšugov otsis tsenderdusega Andreas Kiivitit ning õhuvõitluse järel jäi pall lahtiseks. Selle noppis Šapovalov, kes leidis sööduga Kelemendi, kes suutis palli väravasse lüüa.

Kuigi kohtumise lõpus oli võimalusi mõlemal meeskonnal, siis lõppes kohtumine tulemusega 2:3.

Kaks meeskonda on taas vastamisi TNTK staadionil esmaspäeval, 7. juunil kell 12.00.