Saade läheb sel nädalal eetrisse erilise seltskonnaga, sest sisuliselt kõik tavapärased liikmed ehk Andres Toobal, Rivo Vesik, Alar Rikberg ja Renee Teppan viibivad välismaal.

Põhimehi asendavad samuti inimesed, kes pole suu peale kukkunud: “Kuldse geimi” avahooaja üks liikmeid, TalTechi mänedžer Uku Rummi, TalTechis tänavu temporündajana tegusid teinud Jörgen Vanamõisa ning Küprose liigas mänginud ja tänaseni viimase kuu palka klubilt ootav Kevin Saar. Et tabavate sõnavõttudega on nimetatud trio varemgi silma paistnud, pole saatejuht Karl Rinaldol vestlust läbi viia keeruline.

Muuhulgas tuleb teemaks:

*Kas sildade projekteerija Vanamõisa tuli saatesse sildu ehitama või põletama?
*TalTech on saanud läbi saate ajaloo küllaltki palju kritiseerida, muuhulgas Tallinna Selveri liikmetelt. Kuidas suhtuvad TalTechi mehed sellesse?
*Vana teema, uued seisukohad: kui palju TalTechi mängijate arvates on lubatud vastast n-ö töödelda? Arvamused erinevad tavapäraste saate liikmete omast kardinaalselt.
*Meenutame üht konkreetset hetke, pärast mida TalTechi meeskond enam Eesti tippu ei kuulunud.
*TalTech on öelnud välja, et plaanib uuel hooajal naasta suurde mängu. Millel sellised lootused põhinevad ja kellega on meie parematest meestest ühenduses oldud?
*Ei saa me mööda rahvaliigast ka seekord.
*Kas TalTech/Tradehouse’i naiskonna uue hooaja osas on midagi juba teada?
*Saaremaa Võrkpalliklubi tegemised Ivar Alti juhtimisel.
*Kas Ivar Alti ja Saaremaa esindusklubi asi on tegeleda ka noortetööga või peaks see jääma kellegi teise hoolde?
*Eesti rahvusmeeskonna ilus avanädal kodusel Kuldliiga turniiril. Milliseid muljeid kolm võitu saates osalejates tekitas?
*Müstiline mees nimega Oliver Venno. Kumb peaks olema koondises esidiagonaalina platsil – kas Renee Teppan või Venno?
*Renet Vankeri esiletõus sidemängijana ning Albert Hurda ja Märt Tammearu edukad esinemised nurgaründajatena. Koondise põhikoosseis kujunes meeldivalt nooruslikuks, ent samas jagus ka kogemust.
*Sügisene EM-finaalturniir ja Eesti koondise valikud. Võistkond on sedavõrd sügav, et kõik head mängumehed koosseisu ei pääse.
*Stuudiosse eksib ära rallisõber.
*Naiste koondise suve tähtsamad mängud on nüüdseks läbi. Kuidas tulemuste osas tagasihoidlik kevad kokku võtta?
*Rannavollehooaja huvitav algus. Kusti Nõlvak mängib avaetapil Tartus treeneriga, favoriidid on teised.
*Miks ei mängi kodustel volle-etappidel kaasa Vanamõisa ega Saar?

“Kuldne geim”, 104. osa: