LNFSi poolt allkirjastas memorandumit selle president, üks saalijalgpallimaailma mõjukamaid juhtfiguure – Javier Lozano. BFLi poolt andis oma allkirja koostööle liiga president Boriss Šipunov.

Lepingu peamisteks punktideks on ühistegevus spordiala edendamise valdkonnas Balti riikides, sealhulgas hariduslik-metoodiline, võistlustega, turundusega ja kommunikatsiooniga seotud tegevus.

Pooled leppisid kokku, et saalijalgpalli hüvanguks regioonis tehtava ühistöö olulisimaks tingimuseks on koostöökava kõrvalekaldumatu järgimine treenerite ettevalmistamisel laste, noorte ja täiskasvanute võistkondade jaoks.

Lisaks sellele hakkavad mõlemad organisatsioonid üksteist vastastikku kasulikel tingimustel edendama siseriiklikel ja rahvusvahelise mastaabiga võistlustel, kasutades logosid, materjale, linke ning foto- ja videosisu.

Kokkulepe on allkirjastatud kolmeks aastaks jätkamise võimalusega poolte kokkuleppel. Lähiajal avaldatakse kokkuleppe tekst kõikides BFLi infokanalites ja avaneb ligipääs sellega tutvumiseks.