Sportradar pakub vastavalt lepingule kihlvedude jälgimist ja võimalikest pettustest teavitamist Eestis mängitavatel jalgpalli-, korvpalli-, käsipalli- ja võrkpallivõistlustel, hõlmates üle 1000 mängu aastas, kasutades oma universaalset pettuste tuvastamise süsteemi. Alates 2022. aasta suvest lisanduvad jäähoki, sulgpalli, rannajalgpalli, saalijalgpalli ja kriketi võistlused.

Eelmisel aastal tuvastas Sportradar kogu maailmas üle 500 kahtlase mängu ja nende pettuste tuvastamise süsteem on viimase 15 aasta jooksul teavitanud enam kui 5500 kahtlasest mängust. Sportradar on teinud Eestis edukat koostööd Eesti Jalgpalli Liiduga juba üle 10 aasta, mis jätkub ka edaspidi.

Eelmise aasta detsembris sõlmis EADSE halduslepingu Kultuuriministeeriumiga, millega volitati EADSE-le spordivõistlustega manipuleerimise riikliku kontaktpunkti ülesanded. Selle lepingu järgi on üheks ülesandeks ka võtta vastu, koondada ja analüüsida teavet tavatutest ja kahtlastest, Eestis toimuvate spordivõistluste kohta sõlmitud kihlvedudest.

„Oleme Sportradari lepinguga väga rahul, kuna see annab meile esialgse ülevaate, kui suur probleem spordivõistlustega manipuleerimine Eestis on ning samas on see ka väga heaks sammuks täitmaks meie halduslepingut Kultuuriministeeriumiga,“ kommenteeris sõlmitud lepingut EADSE juhatuse liige Henn Vallimäe.