Teise mängu järjest võitnud Lakers tegi suurema vahe sisse kolmandal veerandajal, edu kasvas kuni 21 punktini.

Anthony Davis vedas Lakersit 34 punkti ja 11 lauapalliga, seeria parima esituse teinud LeBron James kogus 21 punkti ja 9 resultatiivset söötu.

Läänekonverentsi teise asetusega Sunsi liidrid nii edukad ei olnud. Devin Booker tabas 19 viskest vaid kuus ja sai kirja 19 punkti, endiselt õlavigastusega hädas olev Chris Paul piirdus seitsme punkti ja kuue korvisööduga. Võistkonna resultatiivseim oli 22 punkti ja 11 lauapalliga Deandre Ayton.

Põhiturniiril läänekonverentsi kolmanda asetuse saanud Denver Nuggets pidas võõrsil Portland Trail Blazersiga üsna tasavägise heitluse, aga viimastel minutitel pandi oma paremus kindlalt maksma ja võideti 120:115. Nuggets juhib seeriat 2:1.

Nuggetsi kasuks viskas Nikola Jokic 36 punkti, lisaks võttis ta 10 lauapalli ja andis viis resultatiivset söötu. Viimasel veerandajal hoogu läinud Austin Riversi arvele jäi 21 punkti. Portlandi poolelt vastas Damian Lillard 37 punktiga.

Idakonverentsis kolmanda asetuse saanud Milwaukee Bucks oli võõrsil 113:84 üle Miami Heatist ja nad on võitnud kõik senised kolm mängu. Eelmisel hooajal kohtusid samad võistkonnad idakonverentsi poolfinaalis, siis jäi 4:1 peale Miami.

Bucksi kasuks viskas Khris Middleton 22 punkti, Jrue Holiday arvele jäi 19 punkti ja 12 resultatiivset söötu ning Giannis Antetokounmpo panustas ülikindlasse võitu 17 punkti ja 17 lauapalli. Miami resultatiivseim oli Jimmy Butler 19 punktiga.