Zidane lahkumisest Realist kirjutati aktiivselt juba paar nädalat tagasi, kuid ametlikuks sai see alles täna. Seejuures spekuleeriti pikalt, et Reali uueks juhendaks saab itaallane Massimiliano Allegri.

Mainekas jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano, kes tihtipeale just esimesena suured üleminekud päevavalgele toob, kirjutas aga täna, et Allegri on naasmas hoopis Torino Juventusesse, kus ta töötas aastatel 2014-2019. See tähendab ühtlasi, et töötuks on jäämas esimest hooaega peatreenerina tegutsenud Andrea Pirlo.

Madridi Real, kes jäi ilma nii Zidanest kui ka peamisest asendusest, on nüüd leidnud omale uue kandidaadi. Kui varasemalt seostati Realiga ka klubi legendi ja praegust duubelmeeskonna juhendajat Rauli, siis nüüd on Madridi klubi suunanud pilgud hoopis Prantsusmaa suunas.

Maineka portaali Goal.com andmetel jahib Real nüüd Pariisi Saint-Germaini peatreenerit Mauricio Pochettinot. Argentiinlane pole varasemalt teinud saladust, et soovib kunagi Reali juhendada. "Ma ei tea, kas kunagi juhendan Reali, aga see on mu unistus," vahendas Goal.com argentiinlase 2018. aastal välja öeldud lauset.

Real pole aga ainus, kes Pochettinot jahib. BBC teatel soovib hinnatud treenerit klubisse tagasi tuua ka Tottenham Hotspur. Pochettino töötas Spursis aastatel 2014-2019.

Ta tüüris klubi 2019. aasta kevadel Meistrite Liiga finaali, kuid samal sügisel sügisel lasti ta kehvade tulemuste eest lahti. Asemele toodi Jose Mourinho, kes aga soovitud muutust ei toonud ning tänavu kevadel samuti hundipassi sai. Hooaja lõpuni tegutses ajutise peatreenerina 29-aastane Ryan Mason, kes varasemalt oli juhendanud vaid Tottenhami noortetiime.

BBC teatel on Spurs ka Pochettinoga võimaliku naasmise osas ka ühendust võtnud. Pochettino praegune leping PSG-ga kehtib 2022. aasta suveni.

Lisaks Realile ja Tottenhamile otsib uut peatreenerit ka Inter, kust Conte kolmapäeval lahkus. Conte käe all võitis Inter tänavu 11-aastase pausi järel Serie A. Klubi ootavad ees aga suured kärped, millega Conte rahule ei jäänud ning nii lahkus itaallane võistkonnast. Loe lähemalt siit.