44-aastane Lahoz on varem korra Guardiola tribüünile saatnud. See juhtus 2018. aastal, kui City kaotas Meistrite liiga veerandfinaali kordusmängus FC Liverpoolile.

Kui toona kritiseeris Guardiola oma kaasmaalast teravalt - öeldes, et "sellel kohtunikul meeldib teistest erineda, ta tunneb end erilisena, kui näeb asju vastupidi kui kõik teised" -, siis seekord jäi City boss üsna vaoshoituks. “

"Mind ei huvita see (kohtuniku valik) üldse. Ma olen oma meeskonna suhtes väga kindel," sõnas Guardiola, vahendab BBC Sport. "Te ei kujuta ettegi, kui kindel ma oma tiimi osas olen."

2018. aasta tüli Guardiola ja Lahozi vahel puhkes avapoolaja lõpus, kui vilemees jättis ekslikult lugemata Leroy Sane värava. Terav sõnavahetus oli hispaanlaste vahel ka 2017. aastal, kui kohtunik andis Monacoga mängus City ründajale Sergio Agüerole sukeldumise eest kollase kaardi.

Manchester City ja Chelsea kohtuvad Portos peetavas finaalis sel laupäeval. Viimase kuue nädala jooksul on Guardiola hoolealused juba kahel korral Chelsea`le alla jäänud, neist ühel juhul FA Cupi poolfinaalis.