Flora alustas kohtumist aktiivsemalt ning Konstantin Vassiljev viis florakad 10. minutil juhtima. Seejärel tabas Levadiat kaks tagasilööki järjest. Esmalt sai vigastada Bogdan Vaštšuk. Kui Vaštšuk võeti trauma tõttu pingile 14. minutil, siis vigastuse tõttu pidi 16. minutil väljakult lahkuma ka Milijan Ilic.

Seejärel lõi Rauno Sappinen 22. minutil florakate teise ja 28. minutil Henrik Ojamaa võistkonna kolmanda värava.

Teise poolaja teisel minutil lõi Robert Kirss levadialaste poolt ühe tagasi, kuid 78. minutil vastas sellele Markus Poom. Poom saatis palli väravasse otse nurgalöögist, kuid kordus näitas, et florakas Rauno Alliku segas ilmselt isegi reeglitevastaselt Levadia puurilukku Karl Andre Vallnerit.

Kohtumise lõppskoori vormistas teisel üleminutil Levadia keskkaitsja Volodõmõr Bajenko. Samas olukorras sai Bajenko ka põlvele viga, kui talle hüppas sisse Flora väravavaht Matvei Igonen. Igonen sai selles olukorras ka kollase kaardi.

Sunnitud vahetusi pidi tegema ka Flora. 54. minutil võeti pingile kergelt longanud äärekaitsja Michael Lilander ning 63. minutil pidi ilmselt krampide tõttu platsilt lahkuma Sappinen.

„Tegelikult mängis Levadia mõlemal poolajal sellist mängu nagu tahtsime, kuid tuleb mängida kvaliteetsemalt ja paremini,” sõnas ETV otse-eetris kohtumise kohta Levadia peatreener Marko Savic.

„Teisel poolajal oli periood, kus nad said kiire värava ja olime sunnitud vahetuse tegema, siis see lõi rivist välja. Suures pildis kontrollisime mängu. Meie poolt väga hea algus, mis sai ka määravaks,” tõdes omalt poolt Flora juhendaja Jürgen Henn.

Võidurõõmu tundis täna ka Nõmme Kalju, kes alistas võõrsil Pärnu Vapruse koguni 7:1. Meeskondade hooaja esimese omavahelise matši oli võitnud Vaprus 1:0.

Turniiritabelis on Levadia 28 punktiga endiselt liider ning Paide Linnameeskond 24-ga teine. Flora hoiab 20 punktiga kolmandat kohta, kuid neil on võrreldes kahe liidriga neli mängu vähem peetud.

Nõmme Kalju on 19-ga neljas ja TJK Legion 17-ga viies.

Juba laupäeval lähevad Flora ja Levadia omavahel vastamisi Eesti karikafinaalis.