Lakersi resultatiivseimad olid Anthony Davis ja viimased kuus mängu vigastuse tõttu vahele jätnud LeBron James, kes viskasid vastavalt 28 ja 24 punkti. Davis noppis ka 10 lauapalli. Kaksikduubli sai kirja ka Andre Drummond (11 punkti, 15 lauapalli).

Pacersi särgis sai kaksikduubli kirja Caris LeVert (28 punkti, 12 lauapalli). JaKarr Sampson lisas 20 silma.

Lakers hoidis võiduga elus lootuse lõpetada läänekonverentsi põhihooaeg kuue parema seas ehk pääseda otse play-offi. Lakers konkureerib kuuenda koha nimel Portland Trail Blazersiga. Blazers kohtub põhiturniiri viimases voorus Denver Nuggetsiga, Lakers aga New Orleans Pelicansiga. Blazersile piisab võidust, et kindlustada põhiturniiri kuues koht. Lakers peab alistama Pelicansi ja lootma samal ajal Portlandi kaotust.

NBA uue süsteemi järgi on play-off'i koht tagatud vaid mõlema konverentsi kuuel esimesel, seitsmenda kuni kümnenda koha võistkonnad jagavad omavahel kaks ülejäänud kohta.

Esmalt lähevad vastamisi põhiturniiri seitsmes ja kaheksas ning üheksas ja kümnes tiim. Esimese paari võitja tagab endale play-off'iks seitsmenda asetuse. Kolmandas, kaheksandat asetust otsustavas matšis kohtub esimese paari kaotaja teise paari võitjaga.

Tabeliseis: