Enne seda puhutakse aga juttu seekordse külalisega, kelleks on Eesti koondise keskkaitsja Karol Mets, kes naudib Saudi Araabias mängides hetkel ramadaanist tulenevat mängupausi ning pajatab pisut sellest, mida see sealmaal täpsemalt tähendab. Samuti räägib Mets põnevalt Saudi Araabia jalgpalli iseärasustest ja omapäradest.

Lisaks Meistrite liigale toimub palju põnevat ka Euroopa tippliigades. Kas Hispaania tiitlivõitja otsustatakse sel nädalavahetusel ning kas Madridi Real, FC Barcelona, AC Milan ja Juventus jäävad tõesti Meistrite liigast välja? Mida näitab meile nädalavahetusel toimuv Meistrite liiga finaali peaproov ning millise pöörase katsumuse peab uuel nädalal läbima Manchester United?

Saatejuhid on Raul Ojassaar ja Joel Indermitte.

OlyBeti kuulajamäng puudutab seekord laupäevast Premier League’i lahingut Manchester City ja Chelsea vahel – kuula seda alates 50:00! Postita oma pakkumine OlyBet Estonia Facebooki lehel "Futboliidi" viimase postituse alla ning kõigile õigesti vastajatele annab OlyBet omalt poolt 20 eurot tasuta panustamisraha. Kuulajamängu lisatingimusena tuleb osalemiseks samale mängule teha OlyBetis vähemalt 5 euro suurune panus.

Saatejuhtidega saab ühendust aadressil futboliitpodcast [at] gmail.com!

1x
00:00