Juunis 34-aastaseks saava Messi senine kontraht lõppeb tänavuse hooajaga, kuid argentiinlane on jätkamas Barcelonas.

Kataloonia gigant on pakkunud Messile koguni 10 aasta pikkust lepingut. Kontrahti kohaselt mängiks argentiinlane esimesed hooajad Barcelonas ning võiks seejärel siirduda USA meistriliigasse. Ameerikas mängides oleks Messi ühtlasi Barcelona klubi saadikuks. Pärast mängijakarjääri lõppu asuks Messi aga juhtima FC Barcelonat.

Väidetavalt on kokku lepitud, et ametlikud läbirääkimised ei alga enne hooaja lõppu. Samas kohtus Messi isa Jorge juba eelmise nädala alguses Barcelona presidendi Joan Laportaga.

The Times väidab, et Messi on nõus Barcelonasse jääma vaatamata teda ootavale palgakärpele. Küll loodab aga argentiinlane vastutasuks, et tema koduklubi täiendaks suvel meeskonda. Eeskätt käib jutt Dortmundi tähtründaja Erling Braut Haalandi palkamisest.

Hiljuti spekuleeriti, et rahakas Pariisi Saint-Germain on pakkunud Messile kahe aasta pikkust kontrahti, mida on võimalus aasta võrra veel pikendada. Väidetavalt on PSG pakkumine finantsiliselt nii magus, et ükski teine klubi ei suuda sellega konkureerida.