Perez teatas eelmisel nädalal, et ilma vastuolulise Euroopa Superliiga sünnita ei toimu sel suvel jalgpallis ühtegi hiigeltehingut, kirjutab Daily Mail.

"Ilma Superliigata on võimatu osta sellseid mängijaid nagu Mbappe ja Haaland. See pole nii mitte üksnes Madridi Reali jaoks," sõnas Reali boss.

Raiola lükkas Hispaania väljaandes AS Perezi väited ümber. "Real saab endale lubada Erling Haalandit. Neil on raha tema allkirja saamiseks olemas,” ütles Raiola.

20-aastase Dortmundi Borussia väravaküti hinnaks olevat umbes 150 miljonit naelsterlingit. Haalandi lepingus fikseeritud väljaostuklausel 65 miljonit naela aktiveerub järgmisel suvel, kuid siiani on Saksamaa klubi juhid kinnitanud, et tahavad norralase kindlasti endale jätta.

Dortmundi klubi direktor Sebastian Kehl ütles eelmisel kuul Sky Germany`le: "Meie seisukoht on selge - plaanime jätkata Erlinguga. Oleme selles osas väga rahulikud. Muidugi oleme olukorda jälginud. Kuid just hiljuti rääkisime kenasti Minoga [Raiola] ja tema [Haalandi] isaga. Ma ei taha neid kõnelusi rohkem avada."

Siiski tunnistas Kehl, et teatud hetkest alates ei pruugi nad enam olukorda kontrollida ja üleminek võib teoks saada.

Haaland on löönud tänavu kõigi sarjade peale kokku 38 mänguga 37 väravat.