Prantslane näitas 20 katsest koosnenud rallil üheksal katsel esiviisiku aegu, lõpetades ralli viiendal kohal Sebastien Ogier', Elfyn Evansi, Thierry Neuville'i ja Ott Tänaku järel. Fourmaux' selja taha jäid WRC pilootidest Takamoto Katsuta, Gus Greensmith ja Craig Breen.

Teemu Suninen, kelle asemel Fourmaux M-Spordi teises WRC autos võimaluse sai, lõpetas R5 autodest teisel ja absoluutarvetuses 10. kohal.

Millener kinnitas, et Suninen peab ka järgmisel rallil Ford Fiesta Rally2 rooli keerama. WRC autosse istub Tallinnas elav soomlane uuesti ülejärgmisel etapil Sardiinias, kus ta saavutas 2019. aastal teise koha. "Ning kes võiks unustada eelmise aasta esimest katset, kui ta lõpetas kõigist teistes 12 sekundit kiiremini," lisas Millener ajakirja Autosport intervjuus.

Fourmaux tänas omalt poolt M-Sporti ja Red Bull Motorsportsi toetuse eest. "See saab olema minu esimene kord Portugalis ning minu esimene kogemus Ford Fiesta WRC autoga kruusal. Ma ei jõua ära oodata, mis veel tulemas on," sõnas ta.

Portugali ralli sõidetakse 20.-23. maini, Sardiinia ralli peale seda 3.-6. juunini.