Eesti kinnitati EM-finaalturniiri üheks korraldajaks 2019. aasta septembri lõpus, kolm kuud enne koroonaviiruse puhangu algust Wuhanis. Kuigi enamus koroonaajast on sporti tehtud peamiselt tühjade tribüünide ees, säilib lootus, et septembriks olukord leeveneb.

"Loomulikult on meie fännid need, kes meile jõudu ja meestele lisaenergiat annavad. Oleme väga tänulikud fännidele, kes on juba pileti ostnud, neid on suurusjärgus 1500 või natuke vähem. Veel on pileteid saada. Oleme võtnud suuna, et müüme 50 protsenti saalist. Kui see number on täis, siis peame otsustama, kas müüme edasi tingimusel, et kui valitsuse korraldusel üle 50 protsendi saali ei lubata, peame raha tagasi maksma. Oleme kõigile fännidele lubanud, et kui peaks juhtuma, et keegi saali ei saa, maksame piletiraha tagasi," rääkis Pevkur täna Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Sõltub valitsuse otsusest, kas saame 50, 75 või 100-protsendilise täituvuse. Loomulikult tahame ja loodame, et septembriks on viiruseolukord nii hea, et tegelikult on saal täis. Usun, et sellest võidaks kogu Eesti sport ja tuleks super EM."

Videointervjuus rääkis Pevkur veel äsja kogunenud Eesti võrkpallinaiskonna lootustest teist korda järjest EM-ile jõuda ning võimalikust koostööst Soome naiste liigaga. Vaata intervjuud!